Ada tak sesiapa kenal student Malaysia yang ada kat Jepun? Kalau ada, inform kat saya boleh? :D thank you! 
Did anyone know any Malaysian student in Japan? If so, can you inform me?

Ada tak sesiapa kenal student Malaysia yang ada kat Jepun? Kalau ada, inform kat saya boleh? :D thank you!

Did anyone know any Malaysian student in Japan? If so, can you inform me?

PLEASE GIRLS! TAKE NOTE! Baca ni. Lepas ni kena lebih berhati2 okay :) #henna #inai #red #hand #danger

PLEASE GIRLS! TAKE NOTE! Baca ni. Lepas ni kena lebih berhati2 okay :) #henna #inai #red #hand #danger

(Source: homedesignbr)

(Source: homedesignbr)

(Source: homedesignbr)

(Source: homedesignbr)

Its Friday bebeh #friday #aviator #green #michealkors #watch #selfie #sunny  #lovely  #day

Its Friday bebeh #friday #aviator #green #michealkors #watch #selfie #sunny  #lovely  #day

Thats my baby :D #muhammadzaimakil #zaim #cute #baby #boy #love – View on Path.

Thats my baby :D #muhammadzaimakil #zaim #cute #baby #boy #love – View on Path.

Sedar diri sikit!

Mulut kau yang macam longkang tu sesuai dengan situasi kau yang hilang kawan tu. Kau tak sedar perangai kau yang busuk tu. Orang muak tengok muka kau, tengok perangai kau, tengok gaya kau, tengok keadaan kau. Orang benci pun bersebab. Sedar lah diri tu sikit sebelum ada mulut yang sound. Kau sebuk nak orang jaga hati kau. Kau tu jaga hati orang ke? Then kau bajet2 bagus pulak. Then buat2 sedih orang kutuk2 kaj. Orang kutuk pun bersebab. Dengan muka kau yang buat2 macam nak marah2. Ingat orang suka ke?! Lepastu tunjuk perangai kau yang nak hempas2 tu. Jangan sampai aku hempas muka kau dah lah! Semua nak tweet pon susah juga! Kau ingat orang nak ambil tahu sangat pasal kau? Kawan2 kau lagi benci tengok tweet2 kau tu adalah! Go die sucker!